Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

ZAJEDNICA NA 8. SPORTSKIM SUSRETIMA MATICE UMIROVLJENIKA HRVATSKE U DUGOJ RESI

Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije učestvovala je na 8. sportskim susretima Matice umirovljenika Hrvatske u Dugoj Resi, 05.06.2024.godine. Zajednicu je predstavljalo dvadesetak umirovljenika u sportskim disciplinama; pikado, kuglanje, viseća kuglana, bacanje kolutova i u belotu.

Na ovim susretima sudjelovale su krovne županijske udruge umirovljenika iz 17 županija i grada Zagreba. Ukupno oko 500 sportaša. Cilj ovakovih susreta je poticaj za osobe starije životne dobi  budu fizički aktivne, da se druže i da ponosno nose svoje godine. Bez obzira koja sportska ekipa je osvojila medalju zaključak je da su svi učesnici pobjednici. Susreti ovog tipa imaju cilj da potaknu prijateljstvo, druženje, prijateljstva između županija i zajedništvo među umirovljenicima.

Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije je ponosna na svoje sportaše koji su pokazali poštovanje prema drugim učesnicima, časno branili boje svoje županije, pokazavši da imaju sportsko srce i sportsku dušu.                                                                                                             

Svojim ponašanjem i nastupom bili su ambasadori svih umirovljenika Zagrebačke županije i naše Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije.