Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

PRIPREME ZA 27 SUSRETE UMIROVLJENIKA

Predsjedništvo Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije raspravljalo je o pripremama za predstojećem već tradicionalne 27. Susrete umirovljenika.

Sjednica je održana u Velikoj Gorici pod predsjedavanjem Josipa Jakopača, predsjednika. Ovogodišnji Susreti umirovljenika održat će se u Dugom Selu 11. i 12. lipnja 2022., a domaćin će biti Gradska udruga umirovljenika grada Dugog Sela.

Josip Jakopač:

-Predsjedništvo Zajednice je raspravljalo o tome dokle se došlo u pripremama za Susrete. Sve pripreme za ovogodišnje susrete idu prema planu i uvjeren sam da će biti obavljene na vrijeme kako bi i ovogodišnji susreti bili uspješni.

Marica Spičić tajnica Zajednice :

– Na Susretima sudjeluje 1200 umirovljenika koji se natječu u sedam disciplina: šah,belot, pikado, streljaštvo,kuglanje i potezanje užeta ženske i muške ekipe.

Stjepan Jambrišak, predsjednik Gradske udruge umirovljenika grada Dugog Sela i potpredsjednik Zajednice.

-Umirovljenici Zagrebačke županije vesele se Susretima. Gradska udruga umirovljenika grada Dugog Sela čini sve kako bismo opravdali povjerenje koje smo dobili kao domaćini ovim Susretima. U pripremama nam uvelike pomaže grad Dugo Selo i gradonačelnik dr. Nenad Panian. Prvoga dana Susreta održat će se sportski susreti , a drugog dana Susreti Pjevačkih zborova.( Dragan Vicković)