Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

Susreti umirovljenika: svi pobjednici

Na Sportskim susretima umirovljenika Zagrebačke županije koji su održani 3. lipnja 2023. u Jastrebarskom bilo je preko 1200 umirovljenika , a među njima 167 natjecateljskih ekipa . Oni su se natjecali u šest disciplina i svi su pobjednici. I ovaj puta Susreti su opravdali svoj postojanje.

Ovo su 28. Sportski susreti koji su održani pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, a u organizaciji Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije i Gradske udruge umirovljenika Jastrebarskog.

Na svečanosti otvaranja govorili su: Stipe Bučar, predsjednik Udruge umirovljenika Jastrebarskog, Zvonimir Novosel gradonačelnik Jastrebarskog, Josip Jakopač, predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije, Višnja Fortuna , predsjednica Matice Hrvatske te Ervin Kolarec zamjenik župana koji je otvorio Susrete. Umirovljenici su se natjecali u slijedećim disciplinama: pikado (muški i žene), šah, bela i povlačenje užeta (muški i e).

Galerija fotografija

Rezultati:

Redoslijed osvojenih mjesta od 1-3 pod disciplinama Š A H: 1. __ Ivanić Grad 2. Jastrebarsko 3. Velika Gorica.

PIKADO/ Ž: 1. Bistra 2. Orle .3. Ivanić Grad

PIKADO MUŠKI: 1. Zaprešić 2. Križ 3. Pisarovina

BELOT: 1. Dubrava 2. Pisarovina 3. Brdovec

POTEZANJE UŽETA/Ž: 1. Sveta Nedjelja 2. Samobor 3. Pisarovina

POTEZANJE UŽETA /M 1. Bistra 2. Jakovlje 3. Sveta Nedelja

Istaknimo da je drugog dana Susreta nastupilo 18 mješovitih pjevačkih zborova i glazbenih sastava.

Susret Zborova otvorila jer Ksenija Čuljak, pročelnica odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Zagrebačke županije.

Gosti Susretima zborova bio je Mješoviti pjevački zbor iz Črnomelja ( Slovenija) s koji prijateljsku suradnju održava grad Jastrebarsko. ( Dragan Vicković)