Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

Županijski susret umirovljenika

Susret umirovljenika Zagrebačke županije, prvo sportski, potom i nastup pjevačkih zborova i glazbenih sastava, održan je ovog vikenda u Vrbovcu.
„Po četvrti puta smo domaćini ovakvog susreta, ovoga puta u godini u kojoj naša udruga slavi 70. obljetnicu neprekidnoga rada, a 20 godina postojanja slavi naš zbor. Ovakva nam druženja puno znače, ovdje smo svi prijatelji. Tko pobijedi, pobijedi! Glavno da se družimo“, ispričala je Ankica Pavičić, predsjednica Gradske udruge umirovljenika Vrbovca.
Sportske susrete otvorio je župan Stjepan Kožić, a nastupe zborova i glazbenih sastava pratila je zamjenica župana Nadica Žužak.
„Impresivno je vidjeti ovoliki broj prisutnih. Županija značajno podržava vaše programe, među kojima je i ovaj susret. I dalje ćemo biti uz vas, a mislim da bi vam i država trebala biti naklonjenija“, rekao je župan. Na podršci koju pruža, Županiji je zahvalio predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Josip Jakopač.
„Nadam se da ćemo se još dugo godina susretati na ovakvim druženjima“, rekao je.
Na otvorenju susreta također su bili zamjenik gradonačelnika Vrbovca Robert Đuranec, potpredsjednica Županijske skupštine i načelnica Gradeca Ljubica Ambrušec, a ispred Matice umirovljenika Hrvatske njezina predsjednica Višnja Fortuna.
„Nakon osam godina, u kasnu jesen ponovno ćemo organizirati druženje umirovljenika na razini Hrvatske. Važna su nam druženja, važan nam je vaš vedar duh“, rekla je Fortuna, dodavši da veseli što župan Zagrebačke županije ima razumijevanja za umirovljenike.

Galerija fotografija

« 2 od 8 »

 

 

IZVOR