Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

Podružnice umirovljenika Općine Orle dobile laptope

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, Udruga umirovljenika Općine Orle organizirala je prigodno druženje kako bi se zahvalila prvenstveno općinskom vodstvu na potpori koju im daju, ali i svojim članovima. Tim povodom u Društvenom domu u Orlima organizirana je prigodna svečanost na kojoj su podružnicama podijeljeni laptopi, a prigodno iznenađenje uručenjem miksete sa zvučnicima dobio je Zbor umirovljenika Općine Orle.


Laptopi su dodijeljeni Podružnicama Bukevje, Drnek, Ruča i Suša, a to je samo nastavak informatizacije pripadnika treće životne dobi, za koje je već ranije bio organiziran informatički tečaj.
-Ovo je plod toga, kako bi naši ljudi mogli komunicirati i raditi od doma, pogotovo u ovim sadašnjim vremenima. Bude li potrebno možemo još organizirati neku edukaciju da vam nude što lakši rad- kazao je načelnik Ervin Vujica, obećavši daljnju podršku svim daljnjim aktivnostima.


Inače, Općina Orle itekako skrbi za svoje starije i nemoćne osobe, jer uskoro će započeti provedba projekta „Zaželi“, zahvaljujući kojem će se na području općine zaposliti 10 žena koje će brinuti za 60-ak korisnika.