Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

Sretan Uskrs

Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije,

Izvršni odbor Zajednice

 i predsjednik Josip Jakopač

                       želi sretan i blagoslovljen Uskrs

svima članova umirovljenika Zagrebačke županije i svim umrovljenicima kao i građanima .

Provedite Uskrs sa svojim najmilijima u krugu obitelji.

Budite doma!

KORISNA TERAPIJA

Umirovljenici Svete Nedelje i Zaprešića u Crikvenici

Članovi Gradske udruge umirovljenika Sveta Nedelja i Gradske udruge umirovljernika Zaprešića boravili su u Crikvenici 10-tak dana na talasoterapiji.

Bolnica je specijalizirana za liječenje i medicinsku rehabilitaciju dišnih organa i reumatizma. Talasoterapijskom i klimatoterapijskom liječenju izvrsne uvjete pružaju položaj na moru, obilje sunčanih sati i povoljna zračna strujanja

.Josip Jakopač, predsjednik Gradske udruge umiroljenika Sveta Nedelja:-

-Ovdje je 30-tak naših članova boravilo od 17-27 ožujka. Mi smo tu šesti puta zaredom, a to povrđujeda smo zadovoljni, kompletnim pružanjem zadravstvenih i ostalih usluga.

Boris Puhak, predsjednik Gradske udruge umirovljenika Zaprešića. –Mi smo ovdje od 15.-27. ožujka i prvi puta smo. U Crikvenici boravi 43 umirovljenika naše gradske udruge koji su veoma zadovoljni. Pored propisane terapije nazočni smo i na stručnim- zdravstvenim predavanjima, a slobodno vrijeme koriste na organiziranim izletima.

ŽELJKO TAŠLER PONOVO PREDSJEDNIK

Udruga umirovljenika općine Brckovljani održala je redovnu izbornu godišnju skupštinu. Za predsjednika je ponovo izabran Željko Tašler , a njegov dopredsjednik je Marijan Bach Rojecky

Godišnja skupština izabarala je i Izvršni odbor u sastavu: Josip Bastalec, Dragutin Gruica, Zdenko Furač, Zvonko Kutica, Vladimir Krklec, Josip Grginec , Milan Suvajac, Stjepan Gabud i Ivan Rustambeg.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabrana je Mirjana Dokuš, a članovi su Barica Bunjko i Vjekoslav Markiš.

Udruga umirovljenika u protekloj je godini ( unatoč otežanim uvjetima rada- kovid 19) nastavila svojim aktivnostima na dobrobiti i skrbi za svoje članove- koji su starije životne dobi.

Željko Tašler ističe: Nastojat ćemo i ove godine okupljati čim više članova.

 U programu rada razvidno je da ovdje planiraju organizirati 6 izleta, dvije zdravstvene akcije, a u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa grada Dugog Sela i zdravstvena predavanja.

Za istaći je da će se nastaviti dobra suradnja s Općinom Brckovljani koja je i do sada bila uzorna, te sa Zajednicom udruga umrivljenika Zagrebačke županije.( sportski susreti umirovljenika i pjevačkih zborova.)

Ovdje namjeravaju organizirati likovnu koloniju na kojoj je lani sudjelovalo 14 slikara i kipara iz Dugog Sela, te će nastaviti dobrom suradnjom sa susjednim udrugama umirovljenika.