Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

DIJELILI MANDARINE

Gradska udruga umirovljenika Dugo Selo nabavila je za svoje mnogobrojno članstvo (1000 članova) 5 tona mandarina po veoma povoljnoj cijeni.

Stjepan Jambrišak , predsjednik Udruge umirovljenika Dugo Selo kaže:kaže:

– Mandarine smo nabavili direktno od jednog proizvođača, OPG-a iz Opuzena. Čim su mandarine ubrane, odmah su dostavljene u našu Udrugu. Proizvođač ih je sam pakirao u našim prostorijama, jer naši članovi zbog korone to nisu mogli odraditi.

Mandarine su pakirane po 5 kg i podijeljene svakom članu. Povjerenici su po spiskovima podijelili mandarine svakom članu na kućnu adresu što je zaista iziskivalo mnogo truda i vremena, a poštivale su se sve epidemiološke mjere. Mandarine su su zbog C vitamina dobro došle starijim članovima u ovo vrijeme gripe i korone.

Jambrišak ističe:

– Zbog ovako zahtjevnog i odgovornog posla pohvaljujem sve povjerenike koji su ovo odradili. To su odradili: Ljubica Pužek, Zdenka Krpanić , Ana Belošević, Stjepan Harambaša, Josip Petanjek, Ivan Vrdoljak, Marko Jurakić, V era Tomić, Milica Kerhin, Zvonko Riha, Ivan Bertović, Zvonko Martinjak, Božidar  Šimunec, Ž eljko Bertak i Josip Matok.

 Sve ovo dokazuje da ljudi i u trećoj životnoj dobi mogu biti itekako korisni široj društvenoj zajednici i da nisu potpuno zaboravljeni i na margini društva.

Na kraju, Stjepan Jambrišak i Izvršni odbor Udruge umirovljenika Dugo Selo čestitaju  Sretan Božić i Novu godinu.