Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

Održana sjednica Izvršnog odbora

Sjednica Izvršnog odbora Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije održana je 04.04.2024.godine u restoranu „Romantika“ u Dugom Selu. Sjednicu je vodio  predsjednik Zajednice Josip Jakopač.

Tema ove sjednice je bila analiza financijskog poslovanja Zajednice u 2023. godini i dogovor kako pripremiti i održati 29. sportske susrete u 2024.godini s domaćinom Udrugom umirovljenika općine Bedenica.

Nakon podnesenog financijskog izvještaja o poslovanju za 2023.godinu i izvještaja Nadzornog odbora po provedenoj raspravi zaključeno je da se poslovalo jako dobro, te da su sve planirane aktivnosti uspješno provedene.

Puno rasprave se je vodilo kako provesti planirane susrete u Bedenici, za dane 08.06.2024. sport i 09.06.2024. za nastup zborova jer je vjerojatno da natječaj u Zagrebačkoj županiji  za dodjelu sredstava neće biti proveden, odnosno da priliv sredstava neće biti prije srpnja 2024. godine.                                                                                                        

Članovi Izvršnog odbora su donijeli odluku da svaka udruga iz svojih sredstava plati prijevoz i hranu za svoje učesnike. Sredstva će im biti vraćena sukladno Pravilniku o raspodjeli kad ista budu na računu Zajednice. Također je dogovoreno da pružatelj usluge postave šatora, stolova, pozornice, razglasa te hrane čeka sa ispostavom računa koji će se platiti primitkom novca od županije. Ovom odlukom nastavlja se planirana dinamika priprema i susreti će biti održani.

Odlučeno je da proslavu Međunarodnog dana starijih osoba organizira i bude domaćin Udruga umirovljenika općine Jakovlje na dan 01.10.2024. godine.