Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

Održani sportski susreti Zajednice udruga umirovljenika

Nakon jednogodišnje stanke, Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije (ZUU) ponovno je za svoje članove organizirala sportske susrete. Domaćin ovogodišnjih, 26-tih po redu, bila je Gradska udruga umirovljenika Zaprešića. Umirovljenici su se nadmetali u potezanju užeta, belotu, šahu, kuglanju, streljaštvu.

„Jedva smo dočekali današnji dan! Imamo 164 ekipe, a svi sudionici susreta imaju COVID potvrde. Hvala Županiji što brine o nama, bez nje ne bi bilo ni ovakvih susreta ni naše Zajednice“, ispričao je Josip Jakopač, predsjednik ZUU Zagrebačke županije. Susrete je otvorio župan Stjepan Kožić.

„Imamo na umu da ste kroz svoj radni vijek doprinosili razvoju Zagrebačke županije i zato skrbimo o vama da bi vaš umirovljenički život bio što kvalitetniji. U zadnjih deset godina vaše smo programe pripomogli s 12 milijuna kuna. Činit ćemo to i ubuduće“, obećao je župan.

Sudionike susreta, tijekom svečanosti njihova otvorenja, pozdravio je i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk. I on je zahvalio umirovljenicima što su kroz svoj život utkali dio sebe u uspjeh sredina u kojima žive.

Dan nakon sportskih održan je i susret pjevačkih zborova i glazbenih sastava umirovljeničkih udruga.

Vijesti – Zagrebačka županija (zagrebacka-zupanija.hr)