Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

DUGO SELO UNATOČ COVIDU- USPJEŠNO POSLOVALI

Održana je godišnja skupština Gradske udruge umirovljenika Dugog Sela. Izvješće o radu podnio je Stjepan Jambrišak, predsjednik, koji je pored ostalog rekao:

-Plan rada za prošlu 2020. bio je opsežan i napregnut. Zbog pandemije covid 19, plan smo morali prilagoditi prilikama. Godinu smo završili pozitivno, a to se vidi i po tome, što je 970 članova platilo članarinu.

Tijekom 2020., Udruga je organizirala izlete u Crikvenicu, 2 puta u Novi Vinodolsaki te u Mošćenički Dragu. Istodobno u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa, 36 dugoselskih umirovljenika povoljno je ljetovalo u Selcu. Na jednodnevnim izletima ( u toplicama Jezerčice, Krapinskim toplicama te u Velikom Taboru i Tuheljksim toplicama  u prosjeku je sudjelovao svaki drugi član.

Prije potpunog zatvaranja ( u ožujku), Udruga je održala zabavu za Valentinovo i Dan žena, a sudjelovala je i na fašniku

Za Božić su podijelIli paketi  potrebitim  članovima . Ukupna vrijednost poketa je 10.000 kuna, a osigurala je za 70 članova jeftinija drva.

I na kraju za istaći je da je Gradska udruga umirovljenika Dugog Sela kupila  5 tona mandarina ( vrijednost 18.000 kuna) i podijelila svim članovima.

Članovi Izvršnog odbora Gradske udruge umirovljenika grada Dugog Sela: Stjepan Jambrišak- prtredsjednik, Marko Jurakić-potpredsjednik, Ljubica Pužek -potpredsjednica, Josip Petanjek- tajnik, Ana Belošević- blagajnik te članovi: Stjepan Harambaša, Zdenka Krpanić, Ivan Vrdoljak, Zvonko Martinjak, Štefica Đurak, Zvonko Jelečki, Marijan Štrcar i Barica Jambrečec. ( Dragan Vicković)