Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

UDRUGA UMIROVLJENIKA UŽIVA UGLED

Mara Bucina proglašena počasnom, doživotnom predsjednicom

Udruge umirovljenika općine Orle na svojoj godišnjoj skupštini ocijenila je visokom ocjenom svoj rad u prekloj godini. Unatoč epidemiološkim mjerama, umirovljenici su obavljali svoju osnovnu funkciju. Skupštna je proglasila Maru Bucinu počasnom, doživotnom predsjednicom koja je veoma uspješno vodila Udrugu umirovljenika posljednje 22 godine.

Koliki ugled uživa Udruga umirovljenika općie Orle vidi se i po tome što su skupštini bili nazočni načelnik općine Orle Ervin Vujica, donačelnik i dopredsjednik Općinskog vijeća. Istodobno istaknuta je primjerna suradnja i sa Zajednicom udruga umirovljenika Zagrebačke županije na čelu s Josipom Jakopačem, čija je izaslanica Marica Špičić, tajnica pozdravila Skupštinu.

Ivan Bucina, novoizabrani predsjednik kaže:

-Udruga umirovljenika općine Orle broji 276 članova. Preko 70 posto naših članova zaradilo je svoju mirovinu s osnova radnog odnosa, a 30 posto naših umirovljenika su poljoprivrednici.

Skupština je izabrala i novo rukovodstvo. Ivan Bucina je novi predsjednik, a dopredsjednici su Stjepan Vrban i Stjepan Hudžin. Dužnost tajnika obnašat će Josip Vranić. U Izvršni odbor  izabrani su još i Matej Hrenčević , Ljuba Duča i Ivan Ozimen.( Dragan Vicković)