Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

SJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA

Izvršni odbor Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije održao je redovnu sjednicu 21. studenog 2019. u Svetom Ivanu Zelini. Sjednici je predsjedavao Josip Jakopač, predsjednik.


Domaćin sjednici bila je Gradska udruga umirovljenika Svetoga Ivana Zeline na čelu s predsjednikom Nikolom Ptičekom. Skup je pozdravila Branka Hođa, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Svetog Ivana Zeline u ime gradonačelnika Hrvoj Koščeca, istakavši da da je Sveti Ivan Zelina grad Dragutina Domjanića , Dragutina Stražimira i Anke Krizmanić.
Članovi Izvšnog odbora raspravljali su o aktualnim pitanjima iz svoje nadležnosti, a među ostalima usvojili su izvješće Nadzornog odbora i financijski izvješće Zajednice za prvih šest mjeseci ove godine . Izvršni je odbor usvojio i financijsko izvješće o obilježavanju Dana starijih osoba . Danu starijih osoba 1. listopada bila je domaćin Udruga umirovljenika općine Dubrava. Već iduće godine, domaćin će Danu starijih osoba biti Udruga umirovljenika općine Rugvica.


Izvršni odbor prihvatio je program rada i financijski plan za 2020., a raspravljali su i o ostalim „tekućim pitanjima“ kao što su tiskanje novogodišnje galanterije: zidnih kalendara i reklamnih olovaka.
Do kraja godine , prema planu rada , Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije planira održati Skupštine. Za očekivati je da će to biti krajem prosinca u Zagrebačkoj župniji, što je već postalo tradicijom. ( Dragan Vicković)