Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

ŽELJKO TAŠLER PONOVO PREDSJEDNIK

Udruga umirovljenika općine Brckovljani održala je redovnu izbornu godišnju skupštinu. Za predsjednika je ponovo izabran Željko Tašler , a njegov dopredsjednik je Marijan Bach Rojecky

Godišnja skupština izabarala je i Izvršni odbor u sastavu: Josip Bastalec, Dragutin Gruica, Zdenko Furač, Zvonko Kutica, Vladimir Krklec, Josip Grginec , Milan Suvajac, Stjepan Gabud i Ivan Rustambeg.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabrana je Mirjana Dokuš, a članovi su Barica Bunjko i Vjekoslav Markiš.

Udruga umirovljenika u protekloj je godini ( unatoč otežanim uvjetima rada- kovid 19) nastavila svojim aktivnostima na dobrobiti i skrbi za svoje članove- koji su starije životne dobi.

Željko Tašler ističe: Nastojat ćemo i ove godine okupljati čim više članova.

 U programu rada razvidno je da ovdje planiraju organizirati 6 izleta, dvije zdravstvene akcije, a u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa grada Dugog Sela i zdravstvena predavanja.

Za istaći je da će se nastaviti dobra suradnja s Općinom Brckovljani koja je i do sada bila uzorna, te sa Zajednicom udruga umrivljenika Zagrebačke županije.( sportski susreti umirovljenika i pjevačkih zborova.)

Ovdje namjeravaju organizirati likovnu koloniju na kojoj je lani sudjelovalo 14 slikara i kipara iz Dugog Sela, te će nastaviti dobrom suradnjom sa susjednim udrugama umirovljenika.