Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

BOŽIĆNA ČESTITKA

Josipa Jakopača, predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije

Dragi umirovljenici!

U povodu predstojećih Božićnih blagdana i Nove godine, obraćam Vam se kao izuzetno vrijednoj zlatnoj gereaciji umirovljenika . Živimo u teškim vremenima koje je prouzročila pandemija bolesti Covid-19. Svakodnevno smo informirani o velikom broju novozaraženih i preminulih, a upravo su umirovljenici i starije osobe najugroženija skupina.

 Pred nama je blagdansko vrijeme u kojem smo se oduvijek okupljali u obiteljima, družili se s prijateljima i rodbinom, odlazili smo na misna slavlja, te sudjelovali i u ostalim našim umirovljeničkim aktivnostima.

 Molim Vas da u novonastalim okolnostima budemo odgovorni i svedemo naša druženja na najmanju mjeru. Tako ćemo čuvati sebe, ali i svoje najmilije.

 Veliku zahvalnost moramo iskazati svim zdravstvenim djelatnicima na predanoj, plemenitoj i nesebičnoj, a često nadljudskoj borbi s pandemijom koronavirusa. Zajednički ćemo pobijediti i ovaj virus, uz pomoć cjepiva koje samo što nije stiglo. Budimo odgovorni, čuvajmo sebe i druge oko nas te poštujmo sve mjere i odluke nacionalnog i lokalnih stožera.

U nadi, da ćemo nadolazeće blagdane ipak provesti u boljem ozračju, svima Vama čestitam Sretan Božić te  Vam želim puno zdravlja i obiteljske sreće u Novoj 2021. godini.