Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, p.p. 21, 10409 Velika Gorica
+385 1 4572 830, radno vrijeme: utorak 8-12 sati zajednica.udruga.umirovljenika.zagrebacke.zupanije@zg.t-com.hr

USPJEŠAN PROŠLOGODIŠNJI RAD

Gradska udruga umirovljenika grada Vrbovca održala je izvještajnu godišnju skupština pod predsjedavanjem Ankice Pavičić, predsjednice. Skupština je održana na jezeru „Črnec“ .Skupštinu je pozdravio Stjepan Jambrišak dopredsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije koji je i predsjednik Gradske udruge umirovljenika Dugog Sela.

– Jambrišak je pohvalio prošlogodišnji rad Gradske udruge umirovljenika. Ove se pak godine rad svih udruga umirovljenika odvija u posebnim okolnostima radi pandemije korona virusa. istako je Jambrišak te naglasio da je unatoč teškoćama kontinuitet rada održan.

Ankica Pavičić je u svom izvješću istakla da je rad Gradske udruge umirovljenika grada Vrbovca prošle godine bio veoma uspješan.

-Umirovljenici su organizirano po deveti puta boravili u Banja Vrućici u Tesliću, a organzirali su i nekoliko druženje. Oni su i lani sudjelovali u „Kaj su seli naši stari“ – najznačajnijoj turističko kulinarsko manifescaii u gradu na kojoj su i pobijedili- naglasila je Pavičić.

Umirovljenici Vrbovca redovito su posjećivali kazališne predstave u gradu Zagrbu.

Na tradicionalnim Susretima umrivoljenika koju organizira Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije, Vrbovčani su postigli zapažen uspjeh. (Dragan Vicković)